søndag 1. juli 2012

Finale EAC og roadtrip til Kenya!I går, lørdag, var det den store finaledagen i East African Cup! Det ble spillt finaler for alle klasser: fotball og volleyball for både gutter og jenter, under 16 og under 13, og sitting volleyball. Det var masse folk rundt omkring, og stemningen og konkurranseinnstinktet var på topp. Andreplass var nok et stort nederlag for noen lag, så her dreide det seg ikke bare om å ha det gøy. Det å vinne kan bety mye for videre karriære, og kun det beste er godt nok.


Matservering for over 1000 personer...
Volleyball; "Tribunen" i bakgrunnen.Vi brukte dagen til å heie og snakke med folk. Utrolig gøy å se på kampene og ikke minst feiringen av målene! Vi ble spesielt imponert over det ene laget på sitting volleyball, Team Spirit, som backet opp hverandre hele tiden, uavhengig om de fikk poeng eller ikke.

Etter finalene ble det arrangert en fotballkamp mellom «Muzungu's» (stort sett KRIK-folk fra Norge) og de afrikanske lederne. Det ble en veldig jevn og spennende kamp i varmen, og stillingen var 2-2 ved kampslutt. Det hele måtte avgjøres på straffekonk, hvor da «Muzungu's» gikk av med seieren.

På kvelden var det avslutning og pokalutdeling på skolen der lagene bodde. Og det var litt av en opplevelse! Det var ikke snakk om å få folk til å være stille når de begynte. Alle snakket i munnen på de som ledet, det virket som fåtallet fulgte med, og når de satte i gang med fremføring av en flere A4 siders lang sang, ble det et evigvarende kaos. De andre kveldene har i alle fall underholdningen holdt et noe høyere nivå med sang og innslag fra de ulike deltagerlandene. 
 


I dag har vi reist med de andre distriktsteamene til Nairobi i Kenya. Vi kom oss trygt frem etter 8 timer i buss, i motsetning til sommerteamet (som var på vei til Haydom) som strandet i Arusha, bare en time fra Moshi. Her i Nairobi skal vi stort sett holde oss litt utenfor byen på et norsk område på grunn av urolige tilstander i byen. Litt synd at vi ikke får være i sentrum; men sikkerhet først! Ellers kan vi si at vi kjenner nå at vi er litt slitne og trøtte etter ei lang og innholdsrik uke. Mange nye inntrykk og mye nytt vi har fått være med på. Uka har gått kjempefort takket være den fantastiske gjengen vi har fått reise sammen med. Vi ser frem til noen spennende dager her i Nairobi, med seminarer og teambuilding sammen med de afrikanske lederne.

Lala Salama! (god natt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar