torsdag 26. juli 2012

Vi takker for oss...

...og for at dere har fulgt oss på bloggen gjennom sommeren. De fire ukene har virkelig vært en opplevelse for livet, og en god erfaring å ha med seg videre. Nøkkelpunkter for måneden:
  • East African Cup: ei uke med mye glede, fotballspill, volleyball, hjelp med registrering, seminarer, unger med mye energi, imponerende idrettsferdigheter og mye, mye gøy!
  • Safari: to dager med avkobling fra andre nye inntrykk, Masaier, dyr som løve, sjiraff, zebra, flodhest, flamingo, bøffel og elefanter!

  • Nairobi: 5 dager med seminarer, planlegginmg av seminarer, teamwork, bli kjent. Litt skuffende å bare bo på Scripture Mission og ikke få gå utenfor portene der, men vi kunne ikke gjøre noe med det; så da har vi en grunn til å komme tilbake å få oppleve Nairobi skikkelig.


  • Voi: ei uke med fotballcup, kirke, soving i landsbyen, slakting og tilbereding av høne, 3 dager med seminarer, nye vennskap, intime opplevelser med deling av enkeltseng, vannbæring.  • Transport, inntrykk og andre opplevelser: buss i Afrika er noe helt annet enn buss i Norge. Det er ikke fullt før alle seter er fylt opp + ca 10 til. da kan bussen kjøre. Det samme gjelder for taxi. Ellers har transportetappene gjort at vi har fått sett mye av Afrika på veien. Folk som går langs veiene, barn som gjeter dyr, folk som bærer ting på hodene, sykler som er overlasset med varer, lastebiler og diverse ting som står langs veiene, halvferdige byggeprosjekter, kiosker og butikker, folk som henger rundt, rød sand så langt øyet kan se, vakker natur...
  • Zanzibar: late dager med slikking av sol, snorkling, delfinsafari, mus på rommet(!), StoneTown, shopping, kryddertur, volleyball og bading!

God sommer videre!!! fra Marie, Kerstin og Margrete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar