søndag 17. juni 2012

Team Bergen 2012

Da er det på tide å komme med en presentasjon av årets distriktsteam fra Bergen. Med kun en uke til avreise begynner vi virkelig å glede oss, for dette har vi sett frem til i hele år!! Under har vi skrevet hver vår presentasjon av oss selv, slik at dere får et lite innblikk i hvordan "bloggskriverne" er:
Hei&H!

Utrolig koselig at du ville sjekke ut bloggen vår! :D Mitt navn er Marie Nohre og jeg er en av de heldige som har æren av å dra på årets sommerteam. Et bilde sier mer enn tusen ord og jeg tenkte derfor det var greit å gi dere et bilde til navnet.
Hvis du er en av Krikerne i Student-Krik-Bergen(SKB) tenker du kanskje, å det var et kjent fjes! Er det ikke hun… hun som hoppet opp og sang ”hei, hå nå er det CHRISC igjen…” under infoen på Krik-treningen før påske. Eller hun som hadde et enmannsshow under delestunden på Myrkdalen i vinter. Eller kanskje erindrer du at du har snakket med en overivrig jente på en Krik-trening eller to. Joda, hvis noen av disse minnene dukker opp i hodet ditt nå(eller noe annet), så tenker du nok på riktig person. For i tillegg til å være en i sommerteamet har jeg og gleden av å være leder av arbeidet til CHRISC her i Bergen og har vært det, det siste semesteret.

Her ble det mye Krik, men grunnen til det er fordi ”mitt hjerte står i brann” for KRIK og CHRISC! For det første; fordi det er fantastisk å kunne dele tros-, idretts- og livsglede med så masse bra folk som man finner i KRIK-familien. For det andre; fordi jeg har alltid hatt et hjerte for Afrika og når jeg nå har muligheten til å kombinere KRIK og Afrika kan det ikke bli bedre. Det å ha muligheten til å gi andre barn og unge de samme mulighetene til idretts-, tros- og livsglede og hjelpe dem til å få troen på seg selv er helt fantastisk!

Jeg gleder meg til å bli mer engasjert og se mer av det fantastiske arbeidet CHRISC driver med, med egne øyne, bli kjent med mange fantastiske folk, bli kjent med kulturen og bli sittende igjen med mange nye inntrykk og historier som jeg kan fortelle dere når vi kommer tilbake. Du tenker kanskje; kan Marie bli mer engasjert en det hun allerede er? Å jo da, bare vent å se..
Min drøm er at jeg skal klare å spre en brøkdel av mitt engasjement for Chrisc til SKBere og andre rundt omkring i det norske land.

Hvis du er en Kriker som ikke har vært med i SKB det siste året er kanskje navnet og ansiktet et ukjent fjes. For i motsetning til mange medkrikere har jeg ikke en lang fartstid i Krik. Sannheten er at jeg faktisk først kom ut av Krik-skapet mitt for litt over et år siden. Med dette mener jeg at jeg har alltid vært en skap-Kriker. Jeg synes det er et fantastisk bra opplegg, men det har dessverre ikke vært et veldig stort Krikmiljø der jeg kommer fra, som er Lørenskog for de som lurte, slik at det var først når jeg kom til Bergen for å studere at jeg ble med i Krik. Det å trene har vært min rekreasjon og om du har sett meg i treningsklær opp igjennom oppvekster har det nok enten vært på løpetrening på en friidrettsbane, på løpetur, på sykkelen eller med langrennsski i Østmarka. Med klatreselen opp en klatrevegg, på tennisbanen, i svømmehallen eller på styrkerommet og ”pumpet litt jern” med venner.

Når jeg prøver å være litt mer seriøs finner du meg kanskje i forelesningssaler eller med pensumbøker på lesesalen på realfagsbygget i Bergen. Her sitter jeg og leser meg opp for å bli Lektor Nohre innenfor kjemi, biologi og naturfag, slik at jeg kan dele litt av mitt engasjement for skolefagene til de neste generasjonene.
Jeg elsker nye eventyr og gleder meg til å legge ut på tur med Kerstin og Margrete! :D

Marie


Jeg heter Kerstin, er 22 år gammel og kommer fra Tyskland...ja, helt fra Tyskland. Fra Lübeck, for å være litt mer presis, byen der verdens beste marsipan kommer fra :D
Nå har jeg vært i Bergen i ett år og blitt en fjerdedels fysioterapeut, Og jeg trives veldig i en fin by (det er jo faktisk litt sol innimellom;) med masse koselige (studentKRIK)folk. Før jeg kom til Bergen, kosa jeg meg to år på folkehøgskole - ett år som elev og ett år som stipendiat. Valdres was the place...der var det så flott at jeg ikke kunne annet enn å engasjere meg i elevlaget. Ellers blir det mye KRIK i fritida mi - både i studentKRIK og som leder i Bjørgvin-fengsel - i tillegg mye turn, litt fotball og om vinteren selvfølgelig telemark og snowboard! ;)
Skulle jeg beskrevet meg med tre ord, så måtte det vært positiv, omsorgsfull, glad i å prøve nye ting. Der er kanskje litt derfor jeg har lyst til å reise til Afrika: Oppleve noe nytt, få ta noen utfordringer og ikke minst hjelpe menneskene vi skal treffe ;) Men så har jeg også vært så heldig å fått reist til Kenya med folkehøgskolen, og hvis du har vært der en gang, så vil du tilbake! Jeg ble veldig imponert over Chrisc sitt arbeid og ser fram til å lære masse mer om det :) Gleder meg til å reise til to fargerike land og treffe herlige mennesker!

Håper du har lyst å "bli med oss" på turen, så følg bloggen her...vi snakkes :)
Kerstin

Som et bidrag på trønderkvoten skal også jeg, Margrete Hjellen, være en del av teamet. Jeg er snart 23 år, og da er det virkelig på tide å komme seg ut i den store verden. Som flere år aktiv i skiskyting har jeg besøkt hver minste avkrok i Norge, mens den store verden har jeg fått latt stå urørt fra min side. Afrika har alltid vært en fjern drøm, og jeg er derfor veldig spent nå som avreise nærmer seg.

Jeg gleder meg til å få bli kjent med mennesker der, få oppleve nye kulturer, smake ny mat, se hvordan de lever og ikke minst få se og bidra til det arbeidet CHRISC gjør i Kenya og Tanzania. Jeg håper inntrykkene og opplevelsene vil tenne en liten gnist i meg som kan gjøre at jeg får videreformidlet det vi får være med på til dere der hjemme både nå via bloggen og i etterkant av turen.

Jeg er glad i trening og friluft, og byfjellene i Bergen får jevnlige besøk fra meg. Er glad i å sykle, gå på rulleski, trene styrke og jogge, og på vinteren blir det endel langrenn og noe telemark. Har så smått tatt opp igjen skiskytterkariæren, om ikke nødvendigvis på så høyt nivå. Ellers er det studier som tar mye av tiden min. Jeg har studert både et år med psykologi og fysioterapi, men har nå endelig funnet roen på "Human Ernæring" på universitetet.

I studentKRIKbergen sitter jeg nå for andre året i SNØstyret, og er med på det jeg rekker av KRIK-arrangement i byen. Stortrives i KRIK-miljøet med så mange kjekke folk og ting å finne på hele tiden. Og når jeg nå skal tilbringe fire uker med KRIK-folk i Afrika, så vet jeg at det kommer til å bli bra!

Håper dere vil følge oss på bloggen gjennom sommeren, og som bloggansvarlig på turen skal jeg prøve å sørge for at oppdateringene kommer med (u)jevne mellomrom :)

MargreteVi blogges på tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar